Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 18:43 - SOS! SOS! SOS! VІІ РПУ в гр. София отново в комплот срещу мен
Автор: teomira Категория: Новини   
Прочетен: 1827 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 17.12.2013 16:45


Уважаеми г-н министър на вътрешните работи Цветан Цветанов,
Уважаеми г-н премиер Бойко Борисов,


Бихте ли ми обяснили, имате ли представа колко недостойни полицаи работят в VІІ РПУ в гр. София?

На 18 юни (петък) 2010 г. полицейският инспектор Бойчо Благоев, който работи в VІІ РПУ, район "Младост" ІІІ звънна на съседите ни  от ап. 56 и след като му отвориха се чу ясно следното:"Какво правиш, бе? За нищо да не се притесняваш!"
Мога да го докажа посредством свидетели. После звънна на нашия звънец, но аз и приятелката ми бяхме възпрепятствани да отворим. Оказа се, че е оставена призовка за моя милост.Отидох в приемната и прочетох Тъжба на съседката Росица Стоянова, в която имаше само клевети срещу мен. Точно на нейния съпруг звънна въпросният инспектор и му каза тези доста интересни изречения. В Тъжбата си 35 г. Росица Стоянова си позволява да адресира само клевети срещу мен, за които ще потърся правата си по съответния законов ред.Миналата година бяхме принудени да платим 80 лв. сметка за ток, което не беше нормално.На етажа се обитаваха само двата апартамента.След като им казах, че не е възможно ние да сме направили тази сметка, веднага започнаха да идват сумите по сметките, които сме плащали и преди. Аз живея предимно сама в апартамента и потреблението на ток е символично.От ЧЕЗ ми казаха, че в България няма такава електрическа лаборатория, която да установи следите. През месец март 2009 г. Борислав Моеров от VІІ РПУ в София  ми каза, забележете, че полицията няма основание да дойде. Същият случай имаше в Шумен и там веднага бе изпратена полицейска кола.Гледах репортажа по телевизията. Родителите на Росица Стоянова са лекувани в психиатрия, а баба и се е обесила с чаршав в банята на апартамента им. Вчера съседката, която живее над нас каза, че Росица Стоянова започнала да събира подписи срещу мен, за да ме изгонят от входа, като си е позволила да лъже, че не съм добре и съм се събличала гола. Аз съм потресена как е възможно да се случват подобни неща?Самата съседка Снежана е отказала да подпише, защото е казала, че съм много почтена и тези лъжи не са истина. Въпросната Росица Стоянова е излъгала, че постоянно съм заплашвала семейството и, че съм много агресивна и иска съдействие.Нямаше нито една истина.
На събранието на входа от 13 юни 2010 г. Росица Стоянова е казала, че съм щяла да бутна някого по стълбите и затова трябва да  напусна апартамента.Била съм много агресивна, което не е вярно, защото аз не говоря с тях. Но ето фарсът продължава. В него се намесва касиерката на входа Цона Вакрилова, чийто съпруг ме нападна миналата година с две метални остри пластинии и каза, че ще ме изкорми и ще ме убие. Преди години е изтръгнал бушона от апартамента, в който живея, изтърбушил е вратата и е разсипал кошче с отпадъци пред нея. Живеещата в ап. 50 Върба Вулова, която живее със сина си Георги Вулов, гл. редактор на в-к "Икономически живот" и снаха си Боряна Семкова, журналист от в-к "Капитал" е разпространила клевета на публично място, а именно пред Събранието на 13 юни 2010 г., че съм имала маниакални мисли за преследване и съм луда.Сина и веднага и казал да не говори с мен. Уви, никога не съм казвала такова нещо и таза клевета трябва да бъде санкционирана с цялата тежест на НК.Ето как моето добо име в обществото беше опозорено по най-недостоен начин и ето как полицията не желае да се намеси.
Искам цяла България да разбере как полицията продължава да ме притеснява без правно основание.
Защо продължава да вярва на клеветите на Росица Стоянова и  да и дава карт бланш?
Обяснете ми, г-н министър-председател Бойко Борисов защо своеволията в полицията продължават, въпреки смяната на властта.За 11 месеца нищо не се промени. Видное, че Р. Стоянова е специалист по клевети, но защо държавната власт не желае да ме защити, а напротив ме въвлича във фарс?
Чакам Вашия отговор.Нали казахте, че България може да бъде справедлива. Къде е справедливостта?


Теомира - Десислава Петкова




Тагове:   Отново,   мен,


Гласувай:
4



1. teomira - Полицейският инспектор Бойчо Благоев излъга, че не познава мъжа на Росица Стоянова
21.06.2010 19:08
Чакам справедливост и питам трябва ли Борислав Моеров и Бойчо Благоев да работят в VІІ РПУ в София?
цитирай
2. haralanov - Няма Справедливост в България
21.06.2010 21:00
Много ми е трудно да ти отговоря.
Подобни битови скандали и недоразумения се случват постоянно някъде в България.
Не вярвам и нямам никакво доверие към българския съд,прокуратура,следствие и правителство.Вече четири години сме в ЕС.Възможно е,нормално е,търсейки правата си,човек да търси справедливост в съд,който е извън България.Сама виждаш,че тук справедливост няма!Нищо повече не бих те посъветвал!Бъди здрава!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1192793
Постинги: 1214
Коментари: 84
Гласове: 1068
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. blog