Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2011 16:40 - АЗ ОБВИНЯВАМ "ДЪРЖАВАТА" БЪЛГАРИЯ!
Автор: teomira Категория: Новини   
Прочетен: 5845 Коментари: 7 Гласове:
15

Последна промяна: 17.12.2013 17:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
            Във връзка с чудовищния скандал, който ми устрои Софийски районен съд, като жена на честта и достойнството съм длъжна да напиша следното:
До днес 25 юли 2011 г. в сайта на СРС няма информация относно наказателно дело от частен характер № 7159/2011 г. при 106 състав. СРС съд си позволи да ме третира като подсъдим, без да има правни основания за това и в грубо нарушение на НПК. Отправих запитване до пресцентъра на СРС, но без резултат. Изпратих сигнал до Инспектората към ВСС, но не последва отговор. В материалите съм описала как председателят на СРС Красимир Влахов осъществява състава на престъпление по служба. Не мога да разбера защо ВСС назначава магистрати, които не познават законите? Миналата година изпратих запитване до министъра на вътрешните работи на РБ, но не получих отговор. Защо стана възможен този злокобен полицейски произвол срещу мен и докога България ще нарушава  законни права и свободи? С цялата си наивност писах и до ГЕРБ - но нищо. ГЕРБ се интересува от едрия капитал в България и си гледа грубия материален интерес. Видно е, че ВСС не се вълнува от състоянието на съдебната система.
Държа на надлежен отговор от министрите Маргарита Попова и Цветан
Цветанов. Защо държавата става съучастник в престъпление по служба?
Аз обвинявам тази грозна, черна и отвратителна “държава”, която се нарича България! Аз обвинявам Висшия съдебен съвет, който назначава необразовани и скандални магистрати! За мен България не е държава, след като в нея правосъдието е оковано в пранги. Съдебната система разпределя финансови средства по-големи от изпълнителната власт. Съдията не носи никаква отговорност в България, а продължава да осквернява човешки права и свободи. Съдиите са несменяеми и следователно бетонирани до пенсия. Не вярвайте на българските съдии, защото нямат необходимото и достатъчно ниво, което следва да притежава един ерудиран магистрат. За да станеш съдия в Англия, трябва да си навършил 40 г. Дали председател на съд в Лондон ще се осмели да извърши престъпление по служба срещу мен, така като нагло го направи лицето Красимир Влахов, представящ се за председател на Софийски районен съд? Никой не може да влияе на независимата съдебна система. Съдът в географското понятие България може да извършва колкото си поиска и когато си поиска престъпления, без да носи наказателна отговорност за деянията си. Не случайно V –ят доклад от Брюксел, който долетя със страшна скорост на 20 юли 2011 г., е всъщност поредната двойка за правосъдието и полицията на България. България не подлежи на разговор и не желае да спазва законите. Не мога да разбера защо премиерът Бойко Борисов не осъзнава печалната истина, а заблуждава общественото мнение. Ясно е, че реформите не се получават и българската нация е направо смазана от липса на каквато и да е държавност. Бедните стават по-бедни, богатите – по-богати, а апашите винаги са богати. “България има разтегливи закони и дискриминиращо правосъдие” – пишеше миналата година във вестник от Белия свят. Всъщност няма никаква България, никакъв съд и полиция, а една зловеща сбирщина от неграмотни, хитри и алчни за пари магистрати и полицаи. Аз обвинявам този ухилен с нагли и хитри очи министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в много опасен полицейски произвол. Кажете г-н Цветанов защо толерирате полицейската инквизиция, която е вече непоносима? Как е възможно да държите GSMв ръка и да пишете SMS-и, когато идвате в Парламента, за да отговаряте на въпроси от депутати? Вие ли инструктирате полицейските инспектори Бойчо Благоев и Янев от VІІ РПУ в София да нарушават изключително нагло законоустановения строй в България? Не мислите ли, че Вашия неспасяем от диалекти език е доста отблъскващ? Всеки човек, който има поне малко ценности, никога не би живял в това проклятие, наречено България.       Теомира – Десислава Петкова 25 юли 2011 г. София - България



Гласувай:
17



1. haralanov - Подкрепям те!
25.07.2011 17:04
Всеки човек, който има поне малко ценности, никога не би живял в това проклятие, наречено България
цитирай
2. mt46 - Така е у нас...
25.07.2011 17:32
Дър-жавата се държи като държанка... Наглите викат: "Дръжте наглите!"...
Неслучайно наричам тази система съд-ебна...
цитирай
3. bojo12345 - За голямо съжаление истината е такава.
27.07.2011 23:28
Но днешните управници или нищо не ги интересува,освен личното им обогатяване,или са подставени лица на мафията.Защитават само най-богатите,
обекновенния българин - кучета го яли.
Подкрепям Ви!
Ако ми разрешите ,бих искал да пусна материала Ви и в мя блог,за да бъде
прочетен от по-голям брой блогери.
цитирай
4. анонимен - Съболезнования
30.07.2011 01:06
И аз съм на същия хал. Оплаках се дори на Омбудсмана. Но и той е същата стока.
Ако разбера как и в Хага и Брюксел ще се оплача.
Не вярвам да има такова безаконие в друга Европейска държава.
Не се отказвай!
Антоанета Ангелова
цитирай
5. ketcakuatl - ТАКА Е
30.07.2011 23:54
Не съм Дон Кихот, и отказвам да се боря с вятърни мелници, за това простичко се махнах от шибаната държава.
цитирай
6. apostapostoloff - Престанете за щяло и не щяло
01.08.2011 15:13
да плюете държавата си! Държавата няма НИЩО ОБЩО със съдебната власт, която, както вече всички разбрахме, се осра тотално!
цитирай
7. pisatelkata - Защо държавата става съучастник в ...
22.08.2011 11:57
Защо държавата става съучастник в престъпление по служба?
Аз обвинявам тази грозна, черна и отвратителна “държава”, която се нарича България!
Аз обвинявам Висшия съдебен съвет, който назначава необразовани и скандални магистрати!

ПОДКРЕПЯМ ТЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1192244
Постинги: 1214
Коментари: 84
Гласове: 1068
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. blog