Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2016 16:33 - Полицаи-престъпници отново на работа в системата
Автор: teomira Категория: Новини   
Прочетен: 2251 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.03.2017 15:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image


image


image





Как е възможно полицаите Явор Янев, Бойчо Благоев от VII РПУ в София и директорът на охранителна полиция в СДВР Борислав Моеров още да работят в системата, при положение, че преди години прикриха крадец на ток?! От 2009 г. подавам жалби, но няма отговор! Кой толерира въпросните полицаи и докога? През 2009 г. Борислав Моеров работеше в VII РПУ в София. Видях съседа ми Тодор Кръстев Стоянов да се прикачва към електромера ни и след 2 месеца дойде доста висока сметка за ток. Поисках от полицията да вземе следи, но по телефона ми казаха, че гледам много филми и не им се занимава. После се срещнах с Борислав Моеров, но той каза, че нямали основание да вземат следи. Ужас! Така крадецът получи много ценна помощ и подаде жалба за обида и клевета. През 2009 г. прокурор Румяна Стоянова прекрати преписката, но на следващата година жената на крадеца Росица Стоянова отново подаде същата тъжба, защото дознателите Явор Янев и Бойчо Благоев и помогнаха. По вече решен казус се произнесе за втори път абсолютно незаконно друг прокурор -Антония Делчева. Постановлението и беше скрито от мен, за да не мога да обжалвам! Шок и ужас! Съдия Красимир Влахов, Ралица Герасимова и Ангел Павлов се погрижиха за крадеца посредством съдебни актове, но безуспешно. Делото се прекрати, защото крадецът си призна всичко. 3 г. бях тормозена незаконно, защото Димитър Каменов Димитров от НСС беше приятел с крадеца Тодор Стоянов.
-Какво правиш, бе? За нищо да не се притесняваш!- каза през юни 2010 г. полицаят Бойчо Благоев на Тодор Кръстев.
Сделката беше за 20 000 лв., които  полицаите и магистратите трябваше да получат от незаконните дела за обида и клевета.Но дело за клевета нямаше, а делото за обида се провали. Изброените по- горе полицаи са срам за офицерския пагон, защото бяха нарочно в комбина с престъпници, за да извлекат финансови дивиденти. Но Темида беше решила друго!В началото на месец декември 2012 г. Росица Георгиева Стоянова оттегли тъжбата си, защото беше разобличена в лъжа. Мъжът и Тодор Кръстев Стоянов си призна пред съдията, че е крадец на ток!Какво доверие може да се има от полицаи, които са ва банк с бандити?!
Явор Янев, Бойчо Благоев и Борислав Моеров са персона нон грата за българската полиция и трябваше да са в  затвора за престъпления по служба...Но, уви разбойниците са на свобода, защото протекцията им е доста силна. Обаче аз знам как ще ги отстраня завинаги от системата!
Едва ли някога ще забравя как полицай Бойчо Благоев си сложи ръка на пистолета и ме погледна доста отмъстително, когато му казах, че не е достоен да служи в българската полиция.
Защо има въобще такива офицери в полицията, които са на ръба на закона?!

**************************

Това е началникът на охранителна полиция в СДВР Борислав Моеров. Шок и ужас! Не ме е страх от саморазправа с бандити-полицаи.

image



image


image



image


image




image




image




image




image




image




image






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1206976
Постинги: 1234
Коментари: 84
Гласове: 1070
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. blog