Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2014 14:50 - Какво се случва в ОД на МВР - гр. Плевен?!
Автор: teomira Категория: Политика   
Прочетен: 1893 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.06.2014 15:37




image

 

 

”Ваша несудимость это не Ваша заслуга, а наша недоработка”

 

 

 

 

 

                                                     Феликс Едмундович Дзерджински

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 16 януари 2014 г. ми бе връчена Призовка за явяване в качеството на свидетел по Незабавно производство № Д – 2411/2013 г. по описа на Районна Прокуратура – Плевен.

 

В нея пишеше: ”Гражданинката Десислава Петкова Петкова …….се призовава да се яви на 20 януари 2014 г. в 13.30 ч. в сградата на 2 РУП – МВР гр. Плевен при старши разследващ полицай Георги Иванов, служ. тел. 064/ 864 243 за извършване на следните процесуални действия:

 

РАЗПИТ НА СВИДЕТЕЛ.”

 

Обадих се по телефона на лицето Георги Любенов Иванов и му казах, че населеното място, в което живея е откъснато от света и не мога да дойда до Плевен, както и да се върна обратно там, където живея. Същият ми обеща да изпрати патрулка, но излъга.

 

Доста интересно бях квалифицирана като ”гражданинката”?! КГБ ли ме викаше на саморазправа?!

 

На 7 март 2014 г. сутринта в 7 ч. и 15 м. пред дома ми спря полицейска патрулка. Показаха ми Постановление за принудително довеждане, защото съм била получила 2 Призовки, забележете, а не съм се явила за разпит. Призовката беше само 1 и не знам защо Георги Любенов Иванов беше написал тази лъжа?! Потеглихме към Угърчин с 2 – та полицаи, където бях подложена на нечувано унижение. В 7 ч. и 56 м. бях прегледана от Сийка Неделчева, медицински фелдшер и моят преглед бе записан от нея като № 456 в книгата. Медицинският преглед беше квалифициран като Преглед на задържано лице, но аз не бях задържана, т.е. действието не беше законно. След това бях принудена да чакам цели 5 часа и половина в РУП - Угърчин. Чак в 13 ч. и половина дойде полицейският бус ”Газела” от Ловеч и потеглихме към Плевен. След 1 час пристигнахме в Плевен, където с друга конвойна бях закарана при извънредно доволния дознател Георги Любенов Иванов във Второ РПУ – . Плевен. Истината за този казус е прозрачна. Аз можех да бъда разпитана по делегация в населеното място, в което живея от полицай, който работи към угърчинската полиция. Но аз трябваше да бъда наказана по толкова долен и мръсен начин, защото съм била подала сигнал срещу прокурор Диана Любенова Илиева – Стоянова до Инспектората към ВСС и Петиция до Комисията по петициите към Европейския Парламент. Беше ми поискано обяснение от въпросния Георги Любенов Иванов относно моите сигнали. Прокурор Диана Любенова Илиева – Стоянова си беше позволила да поиска без абсолютно всякакво основание да бъда прегледана от психиатър, което е произвол.

 

Как беше, г-н дознател Георги Любенов Иванов Вашият въпрос към мен, свързан с оплакванията ми?! После през зъби този дознател процеди злокобно:

 

– Мерете си приказките!

 

Разпитът продължи само 5 минути. Бях попитана дали искам да бъда прегледана от психиатър и аз отказах, защото никога не съм имала такива проблеми. Попитах дознателя, защо не бях разпитана по делегация и получих следния абсурден отговор:

 

–Но Вие трябва да се подпишете!

 

Естествено аз щях да се подпиша на Протокола за разпит по делегация.

 

 

 

 

Бях освободена. И така с големи усилия се прибрах във въпросното село като до него ме откараха полицаи от Угърчин, защото нямаше автобус. Бях посиняла от глад и кошмар, от гнусното светотатство, на което бях подложена. Постоянно ми се повръщаше.

 

Моите въпроси са следните:

 

1. Кой се погрижи да стоя повече от 5 часа в Угърчин?

 

2. Каква е ролята на прокурор Диана Любенова Илиева – Стоянова в този полицейски произвол.

 

3. Защо не бях разпитана по делегация?

 

4. Какво ще бъде наказанието на провинилия се старши полицейски инспектор Георги Любенов Иванов?!

 

Бях шокирана от тези болшевишки прийоми и от надписа, който гордо висеше в кабинета на стената зад Георги Любенов Иванов и гласеше следното:

 

 

 

 

 

”Ваша несудимость это не Ваша заслуга, а наша недоработка.”

 

                                                     Феликс Едмундович Дзерджински

 

 

 

 

 

Безспорно Ф. Дзерджински е бил много доволен, че е ликвидирал 15 милиона руснаци и от червения си терор. Само че това време вече е история!!!!!

 

Така аз разбрах какво точно значи червен болшевишки терор и вярвайте ми, след като се прибрах от важния разпит след 12 часа у дома щях да падна и да почина от кошмар!!!!!

 

 

* * *

 

     Днес 03.06.2014 г. получих писмо от Областна дирекция на МВР  - гр. Плевен, което имаше чудовищно скандален характер.

Писмото е с регистрационен № 17701 от 22.05.2013 г. Не знам защо пишеше 2013 г., а не 2014 г.?!

Ето текста на въпросното писмо:

”УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ПЕТКОВА,

 

Уведомяваме Ви, че по повод Ваша жалба по интернет с вх. № ЖС – 27/17.04.2014 г. по описа на Областна дирекция на МВР – гр. Плевен, беше възложена и извършена проверка от държавен служител в ОД на МВР – Плевен.

В хода на проверката не бяха установени данни за допуснати нарушения на служебната дисциплина от страна на служител на отдел ”Досъдебно производство” при ОД на МВР – Плевен.

Събраните в хода на проверката писмени материали остават на съхранение в ОД на МВР – Плевен.

 

ВНД ДИРЕКТОР НА

ОД НА МВР – ПЛЕВЕН

ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР:ЙОРДАН КАМЕНОВ”

***

 

Престъплението, което извърши дознателят Георги Любенов Иванов е повече от прозрачно, но не знам защо лицето Йордан Каменов прикрива и изопачава деянието.

Коя е причината за толкова дръзко нарушение на законоустановения ред в Република България и докога ще продължава това мръсно малтретиране на невинни жертви на престъпление?!

Коя е причината, поради която са толкова самоуверени в престъпните си деяния провинилите се служители на МВР и дали трябва да продължават да носят пагони за продан?!

Как е възможно Йордан Каменов да продължава да работи в системата на МВР, след като не е достоен за тази длъжност?! Кой протектира въпросните престъпници от полицията, които не желаят да спазват законите, а си имат други метазакони?!

 

Теомира - Десислава Петкова





* * * * * * * 




Това е лицето Йордан Каменов, който има друго мнение за престъпленията в България и след като прикрива престъпления трябва незабавно да напусне системата на МВР, защото не е достоен да бъде в нея.




image






image






image









image










image









image












image




image








Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1205509
Постинги: 1233
Коментари: 84
Гласове: 1070
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. blog