Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2014 11:49 - Санкции на САЩ И ЕС срещу РОССИЯ?! Това са глупости!
Автор: teomira Категория: Политика   
Прочетен: 1908 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.09.2014 10:30





   image     image

 

 




image


 



image

 

Когда нас испытывают на прочность санкциями и угрозами, важно не поддаться соблазну так называемых простых решений. Мы должны не просто сберечь, а продолжить развитие демократических процессов в нашем обществе. Первый для Крыма единый день голосования показал, что там заработали все демократические гарантии, которые обеспечены россиянам Конституцией.

 

                                                               Владимир Владимирович Путин

 

 

 





Все в порядке, РОССИЯ!!!!! Всичко е под контрол!

Какво и НАТО, САЩ и ЕС пред непобедима РОССИЯ!?
Санкции за санкции!
РОССИЯ е готова за отбрана!

 Враг будет разбит? Наше дело правое!

 

 

Договорились!

 

 

 

 

 

Ну, санкции, ну погодите! Ну, санкции, ну прощайте!



image

 

 

 

Какво значи налагане на т. нар санкции на Европейския съюз срещу РУСИЯ?! Един от възможните варианти е потрошаващият ефект на руската матрьошка, която е застанала между 12 –те звезди на европейското знаме.

 

 

 

Няма никакви санкции срещу Россия. Глупости са това.Няма да успее и тази война срещу Московский Кремль!

 

 

 

Россия е готова за отбрана, която ще бъде много жестока!
Ембарго за ембарго! Няма да стане, САЩ!


 image

 Положителен исторически факт представлява реакцията  на Република Турция, която още след 1945 г. се присъедини към империалистическите групировки НАТО И СЕНТО и на територията и се създадоха американски военни, военновъздушни и морски бази. Въпреки, че Босфорът е съюзник на НАТО, същият не подкрепи санкциите срещу Русия.

В този скандален исторически момент се намесва Шанхайската Организация  за Сътрудничество, за да стане ясно, че за Руската Федерация ще се открият нови пазари..


image

 

 

 

Россия ще оцелее и след поредния шантаж от милитаристична Америка. Санкции за санкции.

 

След този мръсен удар от ЕС, би трябвало Европа тази година да опъва ушите от студ.

 

Русия помни грозния провал на зърненото ембарго, измислено от американския президент Джими Картър и редица други коварни санкции срещу СССР.

 

Днес Човечеството е свидетел на тотален икономически шантаж, приложен от САЩ и ЕС. Видно е, че САЩ не е в състояние да гарантира мира в икономиката на света.

 

Ефектът от санкциите на Роналд Рейгън относно сделката ”Газ-тръби” беше никакъв.



image

 

Не постигнаха целта си и санкциите през 1917 г.срещу съветската държава, наложени от световния империализъм.

 

Абсолютно никакъв ефект върху СССР не се постигна от икономическата блокада след Втората световна война.

 

През 60-те години на ХIX в. ФРГ барабар със САЩ и под тяхна егида си позволи да изнудва СССР с тръбите с голям диаметър, но се получи един грандиозен ефект на противодействие, който промени състоянието на геостратегическите сили на Планетата.

 

В края на 1981 г. резонно САЩ създадоха отново за кой ли поред път доста коварен икономически шантаж срещу СССР. Предметът на този шантаж беше свързан със сключването на редица споразумения между Съветския съюз и няколко европейски държави за изграждане на грандиозен газопровод, който да доставя на въпросните страни 40 млрд. куб. м. западносибирски газ годишно. Газовите тръби щяха да преминат през територията на ФРГ, Франция, Италия, Холандия, Белгия, Австрия, Чехословакия и Унгария и този проект беше наречен ”строеж на века”.

 

Но Белият дом реши, че не е изгодно и не е в американския интерес да се реализира такъв крупен проект, в който ще вземе участие опонент №1 на Света за САЩ СССР и реши да реагира незабавно, като наложи гадна и мръсна икономическа блокада.

 

На 29 декември 1981 г. американският президент Роналд Рейгън обяви забрана на износа от САЩ на редица машини и съоръжения, предназначени за нефтената и газовата промишленост. По нататък през месец юни 1982 г. американското ембарго се нахвърли и над аналогичната продукция на други държави, ако тя е произведена във филиали на американски компании или по техен лиценз.

 

Доставките на съветски газ нямаше да превишават 5 на сто от енергийния баланс на западните държави, така че нямаше да се стигне до т. нар. ”едностранна неприемлива зависимост в областта на енергоснабдяването”.

 

Тази антигазова кампания веднага се обвърза и с антиполската кампания, свързана с обявяване на военното положение в Полша. Тогава шефът на Пентагона Уайнбъргър се надяваше, че западноевропейските фирми ще се откажат от участие в газопровода.

 

Изобщо САЩ генерира само негативни международни скандали, когато Кремъл извърши световен прелом в своята политика.

 

 

 

Когато Крим и Севастопол по абсолютно законен начин се върнаха в пределите на Русия, за да оцелеят от кървавата вакханалия, генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен си позволи да ”посъветва” Владимир Путин да върне обратно анексираните територии?! Аз не знам, г-н Андерс Фог Расмусен болен ли е или какво, но подобни изказвания са само един скандал, породен от невежество и нищо повече.

image


 

И неродените деца на Матушка Русь знаят, че тези зле скалъпени санкции на САЩ и ЕС срещу РУСИЯ няма никога да успеят, защото офицерите на тази държава няма да позволят никога да се осъществи подобен фарс.

 

Защото Владимир Путин е много добро момче.

 

Защото Владимир Путин е много добро момче.

 

Защото Владимир Путин е много добро момче.

 

 

 

Никой не може да го отрече.

 

Никой не може да го отрече.

 

Никой не може да го отрече.

 

 

 

 

 

И така казваме всички.

 

И така казваме всички.

 

И така казваме всички.



 

Внимание! Московский Кремль е много сърдит от антируските санкции и явно ще стане хър-мър, бум-бум и тряс, фрас, джас, прас, ха без газ по ПРИКАЗ! Когато Кремъл се ядоса, става доста особено сътресение в международен аспект.
"Чему удивляться - все мы на войне."

"Введенные против России ограничения - это не что иное, как отказ от базовых принципов ВТО некоторыми нашими партнерами. Нарушается принцип равенства условий доступа всех стран к рынкам товаров и услуг, игнорируются режим наибольшего благоприятствования в торговле и принцип справедливой и свободной конкуренции, - перечислил президент. Делается это все политизировано, без всякого соблюдения норм ВТО. Мы не давим на Запад с помощью санкций” - сказал президент Владимир Путин на. Заседание Государственного совета.

 

"Бог им судья, это их решения", - каза президентът на Руската Федерация.

Ще минат и ще свършат и тези т. нар. санкции срещу Русия, защото ще бъдат неутрализирани по доста силен начин. Въпросът е, че от много време авторитетът на САЩ всъщност не съществува с оглед мръсните войни, които води срещу редица държави.



image

 

Историята е свидетел, че близкоизточната криза, военното напрежение в Кипър, базите за агресия на САЩ в Карибския район са доказателство за факта, колко е опасна ролята на т. нар. НАТО за международния ред, сигурност и стабилност.

"А чтобы РОССИЯ всегда была с нами....."

След Втората Световна война САЩ увеличи броя на военните си бази по цял свят, сключи редица военни пактове против СССР и страните с демократична форма на управление, създадоха и реализираха мръсна пропаганда, разузнавателна и подривна дейност в Източна Европа. Навсякъде по света има американски войски и въпросът е защо? Колко безропотна слугиня на САЩ е н-р Германия и всъщност как се стигна до това гнусно унижение? Колко много страни от Южна Америка и Европа бяха смазани от тежките и зловещи лапи на американския империализъм… Какво да се каже за войната на САЩ срещу Корейската народна демократична република? Белият дом организира доста военни набези и икономическа колонизация в Латинска Америка. Как може големите американски концерни да контролират и прибират   печалбата от бананите на икономическите зависими  страни Хондурас, Никарагуа и Коста Рика?! Мръсната война във Виетнам и военната намеса в Куба също претърпя провал.

Ноторно е, че цялостното обществено, икономическо и политическо развитие на САЩ е концентрирано под егидата на монополните обединения, в които доминират групите на Морган, Рокфелер, Дюпон и Мелон, а последните се разпореждат с капитала, както намерят за изгодно в техен личен интерес.

Русия винаги е била и ще бъде тема за разговор в тези чудовищни и опасни капиталистически среди на САЩ.

Преди няколко десетилетия в САЩ се проведоха спортни състезания и надписът на фланелките на състезателите беше:”Бий Русия”?!

Така е и в американската политика, в която постоянно мирише на барут. Обаче като как ще стане подчинението на Русия на интересите на Белия дом?! Никак! Реакцията на Запада срещу връщането на Крим и Севастопол в пределите на Свещена Русия е доста въпросителна и обидна, защото руският и украинският народ са едно и също нещо.
The MOSCOW  KREMLIN не е доволен от скандалните действия на Белия дом, които, както винаги прекрачиха всякакви граници.

Защото на небето е Бог, а на земята е само Р У С И Я !

Честь имею, Р О С С И Я !
Р О С С И Я  вперед!
"Господа офицеры, голубые князья", РУСИЯ вярва във Вашата преданост и героизъм, чест и достойнство.


 

 

 











image

 

 

 

image


image


image



image


image




image





image


image




image



image




image




image


image




image




image
* * *

No sanzioni!!!!!

VIVA LA RUSSIA!!!!!

* * *

Теомира – Десислава Петкова

 

 

 

16 септември 2014 г.













Тагове:   САЩ,   Русия,   ЕС,   санкции,   шантаж,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1209365
Постинги: 1237
Коментари: 84
Гласове: 1070
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. blog