Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2014 16:37 - * ТРИУМФЪТ НА МОСКОВСКИЯ КРЕМЪЛ *
Автор: teomira Категория: Политика   
Прочетен: 1819 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.11.2014 16:37




image 

 image

image

Твърде очаквано и исторически оправдано като факт президентът на Руската Федерация полковник Владимир Владимирович Путин бе определен от сп. ”Форбс” за най-влиятелен политик на годината. Благоверният рицар на Кремъл доказа за кой ли път пред Света, че Русия ще бъде на най-високия възможен връх, който съществува въобще в елита, въпреки вражеските комплоти на все още продължаващата икономическа блокада, инициирана от Европейския съюз и САЩ. Руската държавност устоя на дръзките външни и вътрешни изпитания, които по никакъв начин не успяха да провалят икономиката на първата по големина държава на Планетата.

 

Тревожна е главата, носеща короната…

 

Владимир Путин беше ексрезидент на КГБ в ГДР и много дълго време продължи подготовката му за настоящия висок държавен пост. На главата си не носи Шапка казанская-венец на цар Иван Грозни, нито Алмазный венец на цар Иван Алексеевич и не е прието да бъде наричан ”батюшка”. Сръбският премиер Александър Вучич каза в интервю, че се срамува от тези санкции и че Сърбия никога няма да изненада в гръб Русия, като и наложи санкции.

 

Спасяването на Крим и Севастопол от гибелните фашистки, антисемитски и ксенофобски сили бе окачествено от Белия дом и васалите им от Европейския съюз като незаконна намеса във вътрешните работи на Украйна. Местната Рада в полуостров Крим проведе референдум на 16 март 2014 г. като бяха спазени правните норми на Международното право, свързани със самоопределението на народите съгл. Устава на ООН. Подстрекаваните от предателите в Киев непрекъснати военни стълкновения в източните и южните райони на Украйна станаха абсолютно основание за приемането на Решение от 1 март 2014 г. на Съвета на Руската Федерация, с което се позволи на Владимир Путин да изпрати въоръжени сили в Киев. По този начин управляващата нелигитимна украинска хунта загуби какъвто и да е достъп до тази територия и така жителите на Крим и Севастопол бяха спасени от кървава саморазправа.

 

95/7 % от гласувалите на референдума казаха своето ”ДА” за присъединяване към Русь Святая.

 

Този изборен резултат не беше приет положително от лобитата на определени Велики сили и така се стигна до почти изтъркания шаблон, свързан с налагане на санкции от политически, икономически и прочие характер, насочени срещу безсмъртната Руска Федерация. Врагът не устоя, нито успя да изкорени сибирската тайга с налагането на някаква си невзрачна икономическа и т. н. изолация, а напротив – стигна се до възникване на още по-грандиозно статукво на Московския Кремъл.

 

Кремъл е недостижим!

 

”Мы отстаивали Севастополь” ( Евгений Иванович Жидилов).

 

Държава, която издържа и победи във Втората Световна война, няма как да бъде принудена да сложи оръжие. Наложените санкции срещу Русия се явяват престъпление от глобален характер и основание за възбуждане на наказателно преследване.

 

Нека си припомним как на 22 юни 1941 г. сутринта 153 немски, 17 румънски, 18 финландски и 2 унгарски дивизии преминаха през съветската граница от Северно до Черно море.

 

Поднять оружие, предатели!

 

”Санкциите на Европейския съюз срещу Русия ще се върнат като рикошет” – обяви руския президент по време на речта си пред тазгодишния Международен икономически форум в Санкт Петербург.

 

С идването си на власт полковник Владимир Владимирович Путин наследи доста пострадал фиск, вследствие на пораженията, които нанесе Студената война. През 2001 г. Русия дължеше на Германия 19 милиарда долара. 48 милиарда долара беше руският дълг към страните кредитори от Парижкия клуб.

 

Твърди се, че днес едва 30% от русите водят луксозен живот, а за останалите 70 % остава в сила една по-друга тъжна статистика.

 

Въпреки тези факти, Руската Федерация си остава платежоспособна във всички отрасли на икономиката.

 

Вътрешните врагове на Кремъл съвсем не са за пренебрегване, т. к. притежават военна сила и наемници. Отмина времето на демонстрациите с лозунги от типа:”Россия без Путина”.

 

- Что Вы делаете! – питаше ужасен младеж влачещите го сили на реда по време на антикремълска демонстрация преди години.

 

Все още има доста оплаквания на свободомислещи журналисти, свързани с репресии на изпълнителната власт върху тях.

 

Русия никога не може да си позволи да бъде №2 на Планетата.

 

Буди недоумение обстоятелството, че второто място според сп. ”Форбс” е дадено на американския президент Барак Обама. Същият този политик, който при първото си встъпване в длъжност направи отвратителна грозна засечка с клетвата и направо не можа да я произнесе за свръх ужас и срам за американската нация и американското знаме. Гаврата с държавността беше непристойна и осъдителна. Вследствие на този гаф клетвата беше произнесена втори път, но в кабинет, за да е законна. Дали обаче второто място принадлежи на Барак Обама е повече от прозрачно. Президентът на САЩ, слизайки от правителствен самолет, си позволява да прави поздрав небрежно и като самозабравил се шут с вдигната в дясната ръка бяла чаша с кафе. Това са неговите представи за държавност и така той отдава почест за срам на Белия дом и на цяла Америка.

 

 

 

* * * * * * *

 

 

 

 

 

 

 

Теомира – Десислава Петкова

 

 

10 ноември 2014 г.





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1205011
Постинги: 1233
Коментари: 84
Гласове: 1070
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. blog