Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 14:53 - *На безымянной высоте навсегда *
Автор: teomira Категория: Политика   
Прочетен: 1599 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2014 11:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 image



 

Агресивните престъпни деяния на американския империализъм са известни още от времето на Simуn Bolнvar en Josй Martн. Никой и нищо не успя да спре и унищожи веднъж завинаги тази антимеждународна същност на стратегиите, които сътворяват могъщите лобита на САЩ. ”Политиката на дебелата тояга” нанесе огромна вреда на авторитета на Теодор Рузвелт. Значително по-късно Роналд Рейгън реанимира тази концепция, но твърде безуспешно. ”Студената война” все още не може да приключи, защото авантюристичните концепции на Пентагона представляват неговото основно амплоа. Теориите за ”Географския фатализъм”, ”Взаимозависимостта”, ”Мирната регулирана революция” и доктрините за ”Несъвместимостта”, ”Идеологическите граници”, както и лозунга за ”Плурализма в международните отношения”, бяха характерни за 70-те години на ХХ в. В началото на 80-те години на ХХ в. Белият дом обеща помощ за ”лоялните режими” и принуда ”за нелоялните”. Епохата на торпилирането на руско-американските отношения е в разгара си и днес през 2014 г. Отвратителната блокада срещу Кремъл представлява грубо и безпрецедентно  нарушаване на икономическия суверенитет и то без каквото и да е правно основание, базирана на Международното право. Политическите разбойници, които създадоха тази организирана престъпна група за саморазправа с РУСЬ СВЯТАЯ, не може и не бива да останат на досега заеманите високи държавни постове. Международният икономически мир трябва да възтържествува, защото наличието на подобна анархия е недопустима.
Необходимо е спешно приемане на Резолюция от ООН, която да осъди налагането на тази срамна икономическа блокада срещу Русия. В САЩ има болници, където се премахва оперативно девствеността на новородените момичета, защото в тези географски ширини тя не се цени. В САЩ продължава да се управлява по-старому, защото само конфронтацията с Русия е най-важна за Белия дом.

 

 

Но Московския Кремъл ще си остане на безымянной высоте навсегда!

 

 


 

 

За подобни користни цели ли и за такава престъпна политика ли беше създадена Обединена Европа?!  Империалистическите захватчики няма да успеят и този път да дестабилизират Руската Федерация и да я поставят в състояние на хаос и разруха. Автономната Република Крим се върна отново към живота, който и даде грандиозният Кремъл.

 

 

И толкова силен е президентът Владимир Путин, че никога Русия не би погинала с него.

 

 

”Само великите и великодушните народи градят съвремието върху славните страници в историята си, а не върху недотам приятните моменти в отношенията си.”(Сергей Лавров)

 

 

В недрата на Руската земя са съсредоточени повече от половината от световните запаси на минерални суровини, което прави Елитният Кремъл абсолютно независим и неуязвим от всякакви международни икономически атаки.

Вменяването на вина на руския президент Владимир Владимирович Путин за кризата в Украйна е престъпление, което трябва да се преследва с цялата строгост на закона.

 

 

Докога тази международна икономическа сволоч ще продава мръсните си номера на Русия?!

 

 

 

 

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

 

Теомира – Десислава Петкова

11 ноември 2014 г.

 

 

 image


image




image


image


image









image


image


Тагове:   Русия,   санкции,   шантаж,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1192288
Постинги: 1214
Коментари: 84
Гласове: 1068
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. blog