Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2015 00:52 - ВСЁ ДЛЯ ТЕБЯ, РОССИЯ!
Автор: teomira Категория: Политика   
Прочетен: 2313 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.06.2016 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
 image    
  НАТО винаги е бил в положение на капут по отношение на РУСИЯ! Необходимо е спешно англо-американските "господари" да се осъзнаят политически и исторически, защото твърде  много станаха провокациите срещу мира в обществените отношения. Не за спазване и консолидиране на основните принципи в международния правопорядък, а за непрекъснато  нагнетяване на барутни аспирации във всички части на света, се създаде НАТО. Най-голямата мечта на натовските офицери е окупиране на Русия, от което ще спечелят доста сериозни дивиденти.    Обаче, ти си капут, капут, капут, НАТО пред грандиозната и безсмъртна РУСЬ СВЯТАЯ! Назад, назад от руската земя - тя не е и никога няма да бъде твоя!    Особено страшно и опасно за Легенда Булгрика е, че българската нация не бе попитана чрез референдум, дали желае войски на НАТО да я превръщат в колониална държанка. Българските военни самолети не могат да излетят от родните  летища, защото са под егидата на чуждо враждебно командване. Боже, каква война срещу държавността! НАТО ли ще се разпорежда с българския военен суверенитет?! Докъде стигна Република България - до дъното и вече усилено копае под него. Каква агония и мизерия на българските офицери!   Явно няма поне 100 български патриоти, които да спасят страната от това отвратително унижение. Какъв обществен и исторически срам и каква зависимост - България е все повече солвенс (длъжник) на англо-санксонските бандити от висшия пилотаж. Нещо повече - българските политици се гордеят от факта, че натовски ботуши тъпчат българското знаме и българския герб, защото чуждите войски били защитници, а не окупатори. Българският народ не желае подобна саморазправа с авторитета и сигурността на святата родина, не желае американски агенти да налагат агресивно робство.    
  Ограничителните мерки срещу независимостта на Русия уж се ожесточават, но безрезултатно. Икономиката на руската държава се развива обаче  с нови темпове. Кремъл е недосегаем за коварните чужди врагове, които атакуват политиката на Владимир Владимирович Путин.  
 
   Просташката и мръсна икономическа блокада на империалистическите главатари е поредното безсилие, една заешка история и ни повече, ни по-малко нещо друго.   ВВС на САЩ не са в състояние да издържат срещу Китай и Росия. Поне си признават за безсилието доброволно.   
  Кремъл няма да  изтъргува  суверенитета на Россия. По червените килими на руския дворец няма да тържествува натовски ботуш.  
  НАТО + САЩ не са в състояние да гарантират абсолютния и достоен мир на земята. Никога не са били в положение да предложат нещо друго на човечеството, много по-различно от военните интервенции без основание.  
 
  Политиката на САЩ е все по-куршумена и чудовищна. САЩ се храни от войни.   Бросать оружие, НАТО! Надоело, очень, очень надоело от тебя!   Космополитният и траен мир на планетата Земя очевидно ще стартира от Московския Кремъл, а не от щабквартирата на НАТО.  
 
 
  Россия е натъпкана с много яко оръжие, за което враговете и дори още на са чували и дори не могат да си представят.   Където участва РОССИЯ в международните преговори, там са  салютите и силата на руската дипломация, която успя да съхрани държавността при всички чудовищно непреодолими превратности.  
  Санкциите срещу Руската Федерация са престъпления срещу международното  публично право. Блокирането на междудържавното сътрудничество прави невъзможно сключването на твърде необходими за света международни контракти. Цялата международноправна система получи неочакван метацивилизован обрат и доста осезаем дефицит. Но Русия ще издържи на тази вражеска атака, както винаги е било. Историята на международните отношения претърпя не само глобална геополитическа промяна, но и своего рода юридическа катастрофа с осезаеми негативни последици, които трудно биха се компенсирали.    От дълбока древност е прието да се сключват международни договори като символ на цивилизация и сътрудничество. Договорите трябва да се спазват.  Договорът представлява споразумение между държави, имащо за цел определени правни последствия. По какъв начин ще се трансформират въпросните правни последствия във връзка с вече сключените международни договори между Руската Федерация и държавите, които осъществиха и подкрепиха страшната геополитическа блокада над Кремъл все още не е съвсем ясно.  
 
 
  Теомира - Десислава Петкова  
     
       
image




image






image




image

image
                                 




image







image



НАТО винаги е бил в положение на капут по отношение на РУСИЯ! Необходимо е спешно англо-американските "господари" да се осъзнаят политически и исторически, защото твърде  много станаха провокациите срещу мира в обществените отношения. Не за спазване и консолидиране на основните принципи в международния правопорядък, а за непрекъснато  нагнетяване на барутни аспирации във всички части на света, се създаде НАТО. Най-голямата мечта на натовските офицери е окупиране на Русия, от което ще спечелят доста сериозни дивиденти.  Обаче, ти си капут, капут, капут, НАТО пред грандиозната и безсмъртна РУСЬ СВЯТАЯ! Назад, назад от руската земя - тя не е и никога няма да бъде твоя!  Особено страшно и опасно за Легенда Булгрика е, че българската нация не бе попитана чрез референдум, дали желае войски на НАТО да я превръщат в колониална държанка. Българските военни самолети не могат да излетят от родните  летища, защото са под егидата на чуждо враждебно командване. Боже, каква война срещу държавността! НАТО ли ще се разпорежда с българския военен суверенитет?! Докъде стигна Република България - до дъното и вече усилено копае под него. Каква агония и мизерия на българските офицери! Явно няма поне 100 български патриоти, които да спасят страната от това отвратително унижение. Какъв обществен и исторически срам и каква зависимост - България е все повече солвенс (длъжник) на англо-санксонските бандити от висшия пилотаж. Нещо повече - българските политици се гордеят от факта, че натовски ботуши тъпчат българското знаме и българския герб, защото чуждите войски били защитници, а не окупатори. Българският народ не желае подобна саморазправа с авторитета и сигурността на святата родина, не желае американски агенти да налагат агресивно робство.  
Ограничителните мерки срещу независимостта на Русия уж се ожесточават, но безрезултатно. Икономиката на руската държава се развива обаче  с нови темпове. Кремъл е недосегаем за коварните чужди врагове, които атакуват политиката на Владимир Владимирович Путин.

 Просташката и мръсна икономическа блокада на империалистическите главатари е поредното безсилие, една заешка история и ни повече, ни по-малко нещо друго. ВВС на САЩ не са в състояние да издържат срещу Китай и Росия. Поне си признават за безсилието доброволно. 
Кремъл няма да  изтъргува  суверенитета на Россия. По червените килими на руския дворец няма да тържествува натовски ботуш.
НАТО + САЩ не са в състояние да гарантират абсолютния и достоен мир на земята. Никога не са били в положение да предложат нещо друго на човечеството, много по-различно от военните интервенции без основание.

Политиката на САЩ е все по-куршумена и чудовищна. САЩ се храни от войни. Бросать оружие, НАТО! Надоело, очень, очень надоело от тебя! Космополитният и траен мир на планетата Земя очевидно ще стартира от Московския Кремъл, а не от щабквартирата на НАТО.


Россия е натъпкана с много яко оръжие, за което враговете и дори още на са чували и дори не могат да си представят. Където участва РОССИЯ в международните преговори, там са  салютите и силата на руската дипломация, която успя да съхрани държавността при всички чудовищно непреодолими превратности.
Санкциите срещу Руската Федерация са престъпления срещу международното  публично право. Блокирането на междудържавното сътрудничество прави невъзможно сключването на твърде необходими за света международни контракти. Цялата международноправна система получи неочакван метацивилизован обрат и доста осезаем дефицит. Но Русия ще издържи на тази вражеска атака, както винаги е било. Историята на международните отношения претърпя не само глобална геополитическа промяна, но и своего рода юридическа катастрофа с осезаеми негативни последици, които трудно биха се компенсирали.  От дълбока древност е прието да се сключват международни договори като символ на цивилизация и сътрудничество. Договорите трябва да се спазват.  Договорът представлява споразумение между държави, имащо за цел определени правни последствия. По какъв начин ще се трансформират въпросните правни последствия във връзка с вече сключените международни договори между Руската Федерация и държавите, които осъществиха и подкрепиха страшната геополитическа блокада над Кремъл все още не е съвсем ясно.    


























 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1204722
Постинги: 1233
Коментари: 84
Гласове: 1070
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. blog