Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2010 16:43 - ПРИКАЗКА ОТ НЕБЕТО
Автор: teomira Категория: Изкуство   
Прочетен: 1483 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 27.12.2013 11:27





image   Колко е вълшебно Небето със своя вечен Мир!
В неговите чудни пространства живеят всички добри Ангели. Тези благородни създания никога не са били причина за избухването на чудовищни войни, създаването на непоносима и зла експлоатация, ужасяваща бедност, грозни шантажи от всякакво естество и корупция.
Самото понятие ”престъпление” за Ангелите винаги е било, е и ще бъде пълна абстракция.Щом Всевишният ме превърне в част от Ангелската хармония, аз ще бъда една светла Планета, която непрестанно ще се моли за Земята и нейните грешни обитатели.Още преди да се родя и след това съм знаела, че след като абсолютният Мир съществува в Небесните простори, той задължително ще съществува и на Земята.Човеците са длъжни да живеят в Мир, Правда и Любов, защото само по този начин ще съхранят неосквернени сърцата и помислите си.Мирът е свързан с единството на духовния и материален Свят: ”Един за всички и всички за един!”, както се заклеваха преданите мускетари.Ще науча всеки човек, че Иисус Христос е Белият Рицар на Мира и че мъдростта от Йешуа е Мирна.Единствената сила, която изпраща Мира, е Господ.Моята ”Азбучна молитва” за Света никога няма да погине, а ще го спаси и съхрани завинаги от всяко зло обстоятелство, от всяка напаст, нещастие, скръб или нужда.И най-голямото пътешествие е започнало само с една крачка, и земната цивилизация ще я направи, колкото и невъзможен да и изглежда този подвиг. Божията ръка е пълна с благоволение и белозарна милост.Напастите ще бъдат унищожени от светлодивния Небесен свят.
"Ели, Ели, Лама Савахтани?" Нима Хомосапиенс всеки миг ще се лута в позора на греха и бездната на безпътието? Победата над злото няма да е кауза пердута а реалност, която ще се извоюва с духовни, а не с плътски средства.Човечеството може да се изцери от всяка болест, която е дошла поради грозен грях. Всяко живо същество ще бъде пример на добротворение, ръководено от Словото и Светия Дух.Хората няма да битуват като беззащитни восъчни статуи,подвластни на всеки природен и сатанаилски каприз, а като частици от безсмъртния Ренесанс на Вярата, победила Света.Грехът никога няма да оковава в погубващо робство душите, които ще се отрекат от себе си и ще последват Спасителя, за да победят с кръвта на Агнето и с Божия Дух.Победителите на тленната реалия ще вкусят от дървото на живота, няма да бъдат повредени от втората смърт, ще получат от скритата мана, ще се облекат в бели дрехи, ще получат власт над народите, ще бъдат стълб в Божия храм и ще седят на Божия престол.Всеки човек трябва да започне и да свърши деня с Молитва. Прогласът към Сакралното слово ще поучи и вдъхнови.Високо, високо до Ангелската белочудна симфония и феерия на прекрасното. Неверието е светотатство на съвестта. Моисей не прие нито слава, нито пари.Ако млъкнат човеците, ще заплачат птиците и ще Ви покажат празния гроб.Ще чуете молитвата в Гетсимания и ще тръгнете устремени по белозарната Виа Долороса.Последен досег със смъртта на безчестието и най-голямата страст – страха.Божеството ще изцери всяка немощ и ще прокуди всяко предателство.Новият живот ще преобрази Планетата, която изнемогва от недъзи и тогава хората ще са Ангели. Небе в Небе се възвисява в Рая на новата епоха.       Теомира – Десислава Петкова   София - България

2008 г.

image



Тагове:   небе,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Здравей!
17.05.2010 17:06
Добър постинг...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1209351
Постинги: 1237
Коментари: 84
Гласове: 1070
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. blog