Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2014 10:21 - http://www.yatoto.com/
Автор: teomira Категория: Политика   
Прочетен: 1315 Коментари: 0 Гласове:
1



1. Регистрирай се image

Важно е да попълниш внимателно и коректно всички полета. Информацията ни е необходима, за да се свържем с теб, когато спечелиш.

2. Подкрепи каузи напълно безплатно

Ако ти спечелиш Ятото, твоите каузи ще вземат награда за своите мисии. Можеш да променяш каузите, които подкрепяш от менюто в своя профил, когато решиш. Приемаме за окончателен избора ти в края на Конкурса.

image 3. Публикувай статус image

Довърши фразата "Днес съм щастлив/а, защото..." и вземи първия си билет за деня в Ятото! Всеки ден споделяй с Ятото нещо, което смяташ за ценно, а за да ти се отблагодарим, ще получаваш по един билет всеки ден, когато го правиш.

4. Разгледай реклама

Кликни върху реклама и изчакай, докато билетът ти се зарежда. Рекламите в Ятото са специални, разгледай ги внимателно. Можеш да получиш толкова билети дневно, колкото реклами има в Ятото на ден.

image 5. Покани нов потребител image

Извикай нови хора в Ятото и ще получиш билет за всеки, който приеме твоята покана. Поканените трябва да се регистрират ЕДИНСТВЕНО чрез формата, която се зарежда, когато кликнат на твоя линк. Не регистрирай отново себе си или повторно други потребители, защото така рушиш всичко, което се опитваме да постигнем тук.

6. Добави приятелите си

Ако имаш 10 или повече приятели (но до 500) и спечелиш Ятото, те си разделят на равни части още една награда от 5 000 лв! Така всички ще спечелят по нещо. Ако пък нямаш 10 приятели - парите ще се добавят към наградата за следващия конкурс

image 7. Спечели НАГРАДАТА! image

Колкото повече билети имаш, толкова по-голяма е възможността да спечелиш наградата. Играй честно и не нарушавай правилата. Трупай билети, спечели награда, ела в Ятото!

 

Каква е наградата в Ятото и как мога да я спечеля?

Наградата в Ятото сега е 15 000 лв
5 000 лв за теб 5 000 лв за приятелите ти 5 000 лв за каузите ти
за победителя в Конкурса разделени между всички приятели на победителя, ако са над 10 разделени между каузите, посочени от победителя в профила му към края на Конкурса

Победителят се избира в присъствието на нотариус измежду всички потребители на Ятото, които имат поне един Билет за участие в Конкурса. Колкото повече билети имат потребителите, толкова по-голям съответно е шансът им да спечелят Ятото и да разпределят наградата в Конкурса.

Ако нямам 10 приятеля в Ятото, участвам ли в състезанието за наградите в конкурса?

Разбира се. Стига да имаш поне един активен билет в конкурса, ти участваш в състезанието за наградите в Ятото, дори да нямаш минималния брой приятели, необходим за разпределение на “Награда за приятелите ти”. В случай, че спечелиш, но нямаш 10 приятеля, сумата от 5 000 лв се добавя към наградата за приятелите за следващия конкурс.

Какво е “билет”?

image

Билет е еднократното право на регистриран потребител на Ятото да участва в тегленето на наградите. Макар теоритично един билет да е напълно достатъчен за участие в надпреварата, наличието на втори удвоява възможността за спечелване; третият – я утроява и т.н.

Как се получават билети?

Има три начина за получаване на билети в Ятото:

  1. Чрез публикация в полето “Днес съм щастлив, защото...”;
  2. Чрез клик върху реклама – натискане на бутона “Спечели билет” и изчакване на минималното време за престой на отворената страница, последвано от натискане на бутона "Вземи билет";
  3. Чрез канене на нови потребители в Ятото – когато потребител приеме твоята покана и се регистрира в Ятото, ти получаваш билет за участие.

Как да получа още билети?

Можеш да получиш по един билет на ден чрез публикация в полето “Днес съм щастлив/а, защото...”, по един билет на ден от всяка реклама на сайта и неограничен брой билети от поканени нови потребители в системата.

Какво е “кауза”?

Каузите в Ятото са благотворителни организации, които участват на платформата с цел набиране на средства за реализиране на своите благотворителни мисии. Каузите са, в общия случай, регистрирани български неправителствени организации, популярни в обществото със своите целеви мисии. Каузите в Ятото са независими организации и ние не упражняваме никакъв контрол върху изразходването на средствата, които те получават от Ятото чрез твоята подкрепа.

Защо не получих билет от поканен нов потребител?

Най-честата причина за това е, че поканеният потребител не е използвал твоя уникален линк, за да се присъедини към Ятото. Единственият начин да засечем връзката помежду ви, е този уникален линк, затова напомняй на приятелите си извън сайта, че при регистрация трябва да използват единствено него.

Как да скрия съдържание от потребител?

Ако не желаеш да виждаш определена публикация или всички публикации от потребител в Ятото, избери една от опциите за скриване, които се намират върху публикацията на съответния потребител. За повече информация, виж тук.

Как мога да блокирам съобщения от потребители?

Ако не желаеш да получаваш съобщения от потребители в Ятото, отиди в раздел Съобщения (горе в дясно на екрана), отиди до чат-стаята с потребителя, когото искаш да блокираш и натисни бутона "Блокирай". Ако искаш да отблокираш потребител, отиди в секция Блокирани (отново в меню Съобщения) и отблокирай съответния потребител.

Как да предложа кауза?

Можеш да направиш това от панела за обратна връзка, разположен под лявата лента с менюта в Ятото.

Как помагам на каузите да съберат пари?

Избирайки каузи в своя профил, ти избираш да се състезаваш за тях в Ятото. Ако ти си победителят в Ятото, те ще си разделят "Награда за каузите ти" за този конкурс в размер на 5 000 лв. Можеш да променяш каузите, за които се състезаваш по всяко време, а ние ще вземем предвид само тези, които са били асоциирани към профила ти към края на съответния конкурс.

Как да сменя каузите, които подкрепям?

Можеш да направиш това, като влезеш в панел “Каузи” Можеш да декларираш и да спреш подкрепата си за кауза, като отидеш на нейния профил в Ятото и направиш своя избор от опциите в настройките. В случай, че спечелиш Ятото, ние ще наградим с наградата за каузи онези благотворителни организации в Ятото, които за последно са били асоциирани с твоя профил в края на Конкурса, който си спечелил.

 

Кога моите приятели печелят пари?

Твоите приятели печелят пари, когато ти си победителят в Ятото. Те ще си разделят "Награда за приятелите ти", в случай, че ти като победител имаш 10 или повече приятели. В случай, че това условие не е изпълнено и победителят в Ятото няма поне 10 приятели, тази сума се добавя към наградата за приятели за следващия конкурс.

Как да добавям приятели?

Можеш да добавиш като приятел друг потребител на Ятото като натиснеш "Добави приятел", разположен върху неговия профил.

Как да премахвам приятели?

Можеш да премахнеш приятел в Ятото като натиснеш бутона "Приятели", след което потвърдиш отказа си от приятелство.

Мога ли да участвам от името на някой друг или чрез втори мой профил?

Категорично не. Според Общите условия и Правилата в Ятото, потребителите могат да участват единствено от свое име, чрез един единствен профил, регистриран на Сайта. Искаме да ти обърнем особено внимание на това правило, тъй като, в случай че не се съобразиш с него, ние няма как да изпълним нашата мисия и ще се наложи да преустановим твоя достъп до услугите ни.

Как се теглят наградите и как се определят победителите?

Победителите се изтеглят в работен ден, при съблюдаване за пълна прозрачност, в присъствието на нотариус и при спазване на най-добрите български и световни практики в подобни конкурси. Победителите се обявяват на сайта до няколко дни след изтеглянето им, през което време се удостоверява истинността на данните, посочени в профила на потребителя и тези в неговите документи за самоличност, както и се организира цялостната логистика по превеждането на наградата.

Не намирам моя въпрос тук. Къде мога да получа повече информация за всичко, което не ми е ясно в конкурса?

Можеш да се свържеш с нас посредством бутона “Обратна връзка”, разположен в дясната част на екрана ти или да ни пишеш на info (at) yatoto.com




Тагове:   награди,   ятото,   5 000 лв,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1208072
Постинги: 1236
Коментари: 84
Гласове: 1070
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. blog