Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2021 16:59 - Виолета Сечкова с писмо до жената на Хр. Иванов: Днес съм аз. Утре може да сте Вие Това е нивото: Консул Вили Сечкова завършила П.У.Т.К.А. (Пернишки универси
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 671 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.01.2021 17:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Виолета Сечкова с писмо до жената на Хр. Иванов: Днес съм аз. Утре може да сте Вие    

image
 75| 8158|17.01.2021


https://frognews.bg/novini/violeta-sechkova-pismo-jenata-ivanov-dnes-sam-utre-moje-ste-vie.html?fbclid=IwAR2zEJMJx8LJELmSL8S744TnPSZDqSc7jCmkGHLKUluFYA08pabLck232Aw

До всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“ Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща. На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес.

Така започва отворено писмо, публикувано в личния профил на Виолета Сечкова. То идва дни, след като бившият правосъден министър публикува статус, в който намекна, че Сечкова е лицето, което стои зад псевдонима "Мата Хари" - жената, спомената от Борисов. Това стана, след като Сечкова бе назначена за почетен консул на Република Корея в Пловдив с решение на правителството.

Ето и цялото писмо:

 

Отворено писмо


От една възмутена жена, майка и съпруга


До


Всички български майки и съпруги


и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“


Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.
На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.


Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:


1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.


2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?


3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?


4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?


Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.


Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.
С уважение:
Виолета Сечкова


 
image

ДНЕСМНЕНИЯ Това е нивото: Консул Вили Сечкова завършила П.У.Т.К.А. (Пернишки университет по телекомуникации, компютри и архитектура)


imageОт Admin на 18.01.2021

Избраната от правителството на Бойко Борисов за почетен консул на Южна Корея Виолета Сечкова – бивш гол модел и потенциална „Мата Хари” от спалнята на Баце, се оказа възпитаничка на прочутия и веднъж вече безславно закрит Пернишки университет, който носеше първоначално оригиналната абревиатура П.У.Т.К.А, преди да стане Европейски политехнически университет.

Още преди откриването на университета в публичното започна гавра с абревиатурата му. В началото беше замислено той да се казва Пернишки университет по телекомуникации, компютри и архитектура, т.е., П.У.Т.К.А, предаде „19 минути”

В крайна сметка основателите му се спряха на безобидното Европейски политехнически университет Перник.

image

Следването и дипломирането на Сечкова станало, докато е раждала и отглеждала своите 3 деца, явявала се е продуцент, водещ, търгувала е с корейска техника, трупала е необяснимо количество от десетки милиони лева в КТБ и е кандидатствала за почетен консул, за което – както разбрахме от Външно, е станало успешно едва от втория опит.

Явно това има предвид отсрещната страна, когато говори за качеството „интегритет” на Сечкова, което изтъква на първо място между три нейни „плюса”.

Проверка на Благовеста Кенарова обаче посочва, че завършената според автобиографията на Сечкова образование по Публична администрация не фигурира на сайта на непрестижния университет, чиято валидност на дипломите е въпрос с повишена трудност. Всъщност, изброените специалности са:

Обучителни програми – бакалавърски и магистърски (Всички програми се водят на български и английски език –

„„Строително инженерство”

„Компютърни системи и мрежи”

„Информатика”

„Телекомуникации”

Разработени нови програми за първи път в България:

„Зелена енергетика”

„Иновационен мениджмънт”

Разработена е съвместна програма с „Университета по приложни науки” – гр. Кремс, Австрия по електронен мениджмънт и бизнес администрация

До момента така и не е ясно дали жената на „котарака” Александър Сталийски е „прекрасната дама”, снимала Бойко гол в спалнята с пачки евро по 500 и кюлчета злато за няколко милиона лева.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742956
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031