Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2022 20:39 - Дипломатическата война между България и Русия е под егидата на Чичо Сам
Автор: teomira Категория: Политика   
Прочетен: 591 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.06.2022 23:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg








image

 България и Русия са отново в положение на политически кризис...   Абсолютно незаконно е обявяването на 70  руски дипломати за персона нон грата от България.  

Трите вербални ноти са пълен фарс.

МВнР на РБ е поискало да напуснат България личният готвач и шофьорите на посланик Елеонора Митрофанова, защото били опасни, което е смешно. Такова колониално падение е недопустимо.
Документите за отзоваването на руски високопоставени служители на посолството с дипломатически имунитет е подписано от зам.-министъра на външните работи  Ирена Димитрова, която се стяга, забележете,  за високо платена служба в НАТО. Това има право да извършва единствено външният министър Теодора Генчовска, която е в оставка.   Т.е. е налице нищожен юридически акт, който не поражда никакво правно действие.   Кои са причините за поредния дипломатически скандал между Русия и Република България? Явно причини няма, а по скоро е налице политическа поръчка.Поредният международен фарс, инспириран от недалновидната българска дипломация. МВнР на РБ се позовава общо и измислено на  неконкретизирани несъвместими действия  на 70 руски дипломати, като обаче не се представят годни доказателства.В какво по- точно  се изразява нарушението на българските и международно- правните норми от служители на руското посолство?!Къде са имената на уж разобличените руски дипломати и  юридическите факти?!Докажете твърденията си, сервилни подлеци! Отговорът е свързан с поредния поискан  политически подарък на Република България за празника на САЩ 4 юли 2022 г. След този негативен вражески акт,  дейността на  руското консулство във Варна ще се блокира.Следва закриване на руското консулство в Русе и респективно на българското консулство в Екатеринбург.  Българските дипломати твърде много  се престараха в държавния  слугинаж пред Чичо Сам.Този слугинаж продължава почти 33 г. Позоваването на Виенската дипломатическа конвенция е само за оправдание. Московският Кремъл няма да се трогне от тази дипломатическа война, която е дело на заклетите български русофоби. Бумерангът от Москва ще е светкавичен.  70 български дипломати ще бъдат обявени за персона нон грата в Русия и ще трябва да  я напуснат немедленно.   От поредната  дипломатическа война срещу Русия ще се блокират икономическите отношения между двете  славянски страни. Евтините руски суровини и традиционните руски пазари ще станат недостъпни за най- бедната държава в Европейския съюз, което е в противоречие с държавните бизнес интереси. Руският бизнес ще намери топъл прием,  територия и просперитет в Сърбия. От тази хвърлена черна ръкавица към Русия ще пострада единствено българската икономика.

 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: teomira
Категория: Политика
Прочетен: 1192546
Постинги: 1214
Коментари: 84
Гласове: 1068
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. blog